01-04-2010

Een moment van rust; vlak voor de Groentenjumping.

Zo vlak voor een grote organisatie, heb je altijd het gevoel iets vergeten te zijn. De omstandigheden gaan er bij ons op vermoeilijkt zijn, nu dat de weiden er veel te nat bij liggen. Voor de parkings zal dat nog het grootste probleem worden. We hebben gelukkig heel wat medewerking van de gemeente. De Leliestraat wordt een zone, waar maximaal 30 km per uur zal mogen gereden worden, en er mag aan één kant ook geparkeerd worden. We willen iedereen vragen begrip te tonen voor deze moeilijke situatie.

Er is sowieso heel wat moeite gedaan om de Groentenjumping te organiseren. De regen is de spelbreker geweest, maar we mogen niet bij de pakken blijven neerzitten. We kunnen wel iedereen de raad geven om waterdichte schoenen of rubber laarzen aan te doen.

We hebben in bijlage nog eens de nieuwe takenlijst voor de medewerkers vermeld. Het zal ook voor hen bijzonder druk zijn, en alvast héél erg bedankt.
Op maandag worden er prijzen overhandigd in de 1.20m en 1.30m van de firma Equipharma (meer info: www.equipharma.be).

Het product dat maandag zal uitgedeeld worden noemt equi-competiton en is een natuurlijk voedingssupplement ter
ondersteuning bij ernstige vermoeidheid en bevordert een snelle recuperatie na zware inspanning.

Zullen we alvast ook zo'n supplementen voorzien voor de medewerkers?

Onze dank blijft uitgaan naar onze sponsors, die de Groentenjumping mogelijk maakt. Gisteren werden we nog benaderd door de firma Euroclippers. Ze hebben nog maar pas een sponsorcontract afgesloten met Wilm Vermeir en willen zich profileren in de jumpingsport.
Nieuwe sponsors zijn altijd welkom, en we wensen ook Euroclippers te danken.

Maar dan even een moment dat we stil worden. We hebben toch wel zorgen, niet enkel over het weer en de parking. Moest er miserie daarmee zijn, dan zijn de ruiters dat hopelijk binnen 2 weken al vergeten, en onthouden ze het goede.
Neen, we hebben zorgen over een bijzonder goede vriend. Hij wil niet graag in de schijnwerpers staan, maar Patrik dankt veel aan Patrick Brys, eigenaar van enkele paarden waar Patrik mee rijdt. Patrick sukkelt momenteel met zijn gezondheid, we wensen hem een heel goede genezing. We hopen je van 't weekend te zien op de jumping, en anders ontsnappen we zelf wel even tot bij jou. Snel genezen, want zo'n supporters als jullie hebben we echt nodig op wedstrijd.
http://www.vor.be/vor_standaard.htm

Bron bericht: gj