03-06-2010

Bourg-en-Bresse, acht jaar later..

8 jaar geleden mocht Patrik al eens op concours naar Bourg-en-Bresse. Toen mocht hij eens proeven van een internationale concours met de destijds 8-jarige paarden Robin van Roosendael en Cento Lano.
Toen mocht ik er nog bij zijn als groom en chauffeur van de vrachtwagen, met de hulp van schoonvader Laurent en zoontje Marnick (toen 3 jaar). We weten nog hoe blij we waren met de 6e plaats van Robin in de openingsrubriek 1.40m.
Nu 8 jaar later springen de kinderen van Cento Lano zelf al mee op internationale wedstrijden. Centro Z is mee naar Bourg-en-Bresse, en ook Cashmira DH Z en BelvedŤre springen met Ivan Dalton dit weekend op CSI** Bonheiden.
Op die 8 jaar is de concours zelf ook enorm geŽvolueerd, en is het een bijzonder mooie wedstrijd, waar je moeilijk aan een startplaats geraakt.
Het is Patrik dan toch terug gelukt, oef! Ook Jos Lansink, Cindy Vanderstraeten, Rik Hemeryck, Philippe Lejeune en Gudrun Patteet komen aan de start voor BelgiŽ, en hopelijk halen ze er veel meer uit dan een zesde plaats..

De wedstrijd in Bourg-en-Bresse begint op donderdagnamiddag. Resultaten via volgende link.
http://www.csi-bourg.com/resultats.htm