14-07-2010

Uitkijken naar.. LRV wedstrijden Heist-op-den-Berg en Beervelde..

Terwijl de week van Aken is begonnen, wat toch wel de mooiste jumping mag genoemd worden met (voorlopig) het beste publiek van de wereld, kijken we ook al even verder op onze agenda.
Voor onze kinderen wordt het uitkijken naar de gewestelijke LRV wedstrijden in Heist-op-den-Berg.
Op woensdag 21 juli mogen de paarden, en dan op 25 juli is het de beurt aan de pony's! Patrik is nog steeds lid van de ruiters van Heist op den Berg, en het wordt zeker een fijn weerzien met veel LRV-gezichten, die we de laatste tijd te weinig hebben gezien. Op 21 juli moeten onze kindjes eerst nog aan het werk op het ponytornooi in Veerle. Momenteel zijn ze de streek van Kasterlee behoorlijk onveilig aan het maken. De ponyclub van Kontich is daar neergetreken op ponykamp. Iedereen in de buurt is gewaarschuwd.. Ze blijven er nog tot zaterdag.

Voor Patrik is er dit weekend de wedstrijd in Gesves. Op 27 en 28 juli trekt hij opnieuw naar Gesves, waar hij hopelijk enkele selecties kan binnenhalen voor het Belgisch kampioenschap van de jonge paarden. De week van Gesves staat bij veel fokkers op de agenda, met de finale op 15 augustus.
Voor die datum is er in België nog met stip een belangrijke wedstrijd op de agenda aangeduid. Jumping Beervelde, of het "Flanders Horse Event" van 29 juli tot en met 1 augustus.
Vorig jaar won Withney daar de Grote Prijs, en daardoor prijkt ze nu op de affiches. Heel tof om dat te zien. Reden genoeg om er dit jaar weer voor te strijden!
Noteer het alvast in de agenda, want wat is een wedstrijd zonder publiek?
Wij gaan alvast morgen kijken in Aken. En dat het verdorie het laatste jaar moet zijn dat er daar een landenprijs wordt gereden zonder Belgische equipe... Hopelijk kan België promoveren dit jaar, het moet lukken!
Dan wordt er volgend jaar zeker terug een bus vastgelegd. Beloofd!
http://chioaachen.de/programm/10prf_programm.html