10-10-2010

De reacties van de Cavalor - supporters groep in Kentucky.

Toen ik deze ochtend wakker werd besefte ik het pas echt "whaauw onze Vigo en Philippe zijn wereldkampioen"... We hebben een week vol spanning beleefd, we hebben met de groep dan ook ongeloofelijk hard meegeleefd. Uiteraard zijn de nodige traantjes gerold zowel bij ons als in de rest van de groep! (Karline De Brabander)

Na de laatste ronde was als een druk die van je schouders valt. Zoveel spanning, een waauw gevoel Vigo en Phillipe als wereldkampioen! Een emotionele ontmoeting met "ons eigen paard Vigo" (Christophe De Brabander)

Wie had dat gedacht!? (Katia De Brabander - Musyck)

WHERE IS THE PARTY?... HERE IS THE PARTY! WHERE IS THE PARTY?... HERE IS THE PARTY!! WHERE IS THE PARTY? ... HERE IS THE PARTY!!!!!!!!!!!! (Jos Stevens)

YES WE CAN! AND WE DID IT!!!!! (Filip Vanlaethem)

Extra-ordinaire!
Gisteren dacht ik dat ik 'op nen bateau zat' (Het zullen de flessen champagne geweest zijn ;-)) (Pierre Lejeune)

Ik wou thuis blijven maar daar had ik gruwelijk spijt van gehad! (Nest Winters)

Veni vidi vici - wat een plezierreisje moest worden is een ongeloofelijke belevenis geworden - al diegene die er niet bij waren hebben iets gemist. Proficiat aan Philippe en zijn team en aan de familie De Brabander. Bedankt Cavalor voor de fantastische organisatie. Madrid here we come!! (Jan De Vos)

Dat we dit nog mogen meemaken !!!! (Peter Bollen)

Dat de volgende trip het zelfde scenario heeft!! (Pieter Vanthienen)

Ben zeer tevreden dat ik me heb laten overtuigen door Peter en Lieselot! Proficiat Philippe Lejeune, paardenman outstanding! Proficiat aan fam De Brabander! Kentucky is een aanrader voor iedere paardenman! (Lieven Lannoo)

London here we come ! Proficiat aan de families Lejeune en De Brabander met de schitterende prestaties. Bedankt dat we er mochten bij zijn. Gefeliciteerd !!! Een unicum in de geschiedenis van de belgische paardensport !!! (Fam Detry en Maenhaut)

Een betere reisleidster is niet te vinden! Mogen we volgende keer terug mee? (De CAVALOR GROEP!)
http://www.cavalor.com