28-03-2011

Zo vader, zo zoon... Thibault Lejeune, zoon van, met zoon van Cento Lano.

Het voorbije weekend demonstreerde de jongste zoon van wereldkampioen Philippe Lejeune, met één van onze paarden in Moorsele.
Ulano vd Dwerse Hagen is een 7-jarige zoon van Cento Lano uit Symphony de Laubry (halfzus van Withney vd Dwerse Hagen). Hij deed het in de finale bij de 7-jarigen dubbel foutloos, en sprong zo naar de 9e plaats.

Ulano maakte slechts vorig jaar op de Groentenjumping zijn debuut met niemand minder dan Bjorn Warin. We kennen Bjorn vooral als helpende hand om paarden zadelmak te maken.
Bjorn runt zijn stal; de Why not Stables in Poppel. We kunnen dit jaar weeral tellen op heel wat sponsors, om de Groentenjumping extra kleur te geven.
Ook Bjorn zal een stevige duit in het zakje doen. Hij schenkt een bon aan de winnaar bij de 6-jarige paarden op de Groentenjumping-piste tijdens het paasweekend. Hij zal in ruil voor deze bon, een paard zadelmak maken, en een maand bij hem op stal nemen.
Als je alleen maar paarden hebt, die perfect zadelmak zijn, dan kennen we een adres waar je nog niet-zadelmakke exemplaren kan kopen, die best wat in hun mars hebben...
http://www.zilverenspoor.com/Zomer_proeven.asp?taal=NL&startlijst=csibmaart2011&titel=CSI+2stars+25%2D27+March+2011