21-04-2011

Het leven begint bij 40..

Morgen begint de echte Groentenjumping, meteen op 2 pistes. Vandaag moest er nog heel wat gebeuren, dan is het steeds een drukte, tegen de tijd.
Zo is de verjaardag van onze broer Paul Ceulemans, eigenlijk niet uitgebreid gevierd geweest. Als je net 40 wordt, mag het in principe dat tikkeltje meer zijn. Maar de hele familie wordt ergens toch betrokken bij het Groentenjumping-verhaal.
Onze Paul zelf verkiest eerder het voetbal dan de paarden, dus we hebben persoonlijk iets goed te maken voor hem!

Hij zit mee in het bestuur van KSK Wavria, onze neven Olivier en Laurens Ceulemans, en onze zoon Thibeau Spits spelen bij Wavria. Olivier speelt niet enkel voetbal daar, maar deze keer ook toneel. Ze doen mee om "tofste sportclub" te worden, en hebben hiervoor een filmpje opgenomen, in de stijl van FC de Kampioenen.
Voorlopig maken ze kans op de overwinning, maar dan moet er wel gestemd worden!
Dit kan per sms naar 6687, met de mededeling HAPPY 093. Een sms-je kost 0.55 euro/sms, meer info op www.myhappyclub.be.

Zo, dat SMS je hebben jullie dan ondertussen even gedaan, dankjewel in naam van misschien wel de tofste sportclub van het land. Dan kunnen we nu ons nu even volledig concenteren op de jumping. Hou er rekening mee dat er wegwerkzaamheden zijn in St-Katelijne-Waver.
Als je van de E19 komt, volg je de wegwijzers van Groentenjumping. Je neemt de Mechelsesteenweg, voorbij de veilingen VMV, richting Leliestraat, voorbij het Gemeentehuis, en dan kom je zo aan op de jumpingterreinen.

We heten iedereen van harte welkom! Op vrijdag starten we op de graspiste met de 1.20m nationale proef. Een half uur start de 1.30m proef op de zandpiste, gevolgd door de 1.40m proef. Op de graspiste begint de wedstrijd voor de 4-jarige paarden omstreeks 15u. Aansluitend begint de proef van de 5-jarigen, omstreeks 17.30u.

Vandaag moet ik onze ploeg alvast héél erg bedanken die zich hebben ingezet voor de opbouw van de concours. Het was niet evident,maar volgens mij, is het gelukt! Bedankt!
http://www.kskwavria.com/