12-09-2011

Belgisch kampioen stunt in Calgary! 2e plaats en 200.000 dollar voor Niels en Nasa!!!

Gisterenavond was de website van Calgary overbelast. Vastberaden om de Grote Prijs van Calgary van achter de computer te volgen, en voor Niels, en de 3 Philippaertsen te supporteren.
De computer werkte dus tegen, maar Niels en co niet! Hij heeft gestunt in Calgary, met zijn 2e plaats in de meest gedoteerde Grote Prijs van het jaar. Ook een bijzondere prestatie van Ludo Philippaerts op de 8e, en zoon Olivier op de 17e plaats.
Winst bleef in eigen huis, voor Eric Lamaze en Hickstead. Een bijzondere prestatie van Niels, die met de schimmelmerrie Nasa één balk had in de eerste omloop, maar foutloos bleef in de 2e omloop. Niels krijgt hiervoor zo maar even 200.000 dollar, en dat is hem, Ellen en zijn heel team van harte gegund.

We mogen hopen dat onze Belgen dit weekend in Madrid ook mogen stunten. Daar vindt het Europees Kampioenschap plaats. Het begint in Madrid vanaf dinsdag tot zondag. Voor België in Madrid, Jos Lansink, Philippe Lejeune, Judy-Ann Melchior, Grégory Wathelet, Dirk Demeersman.
http://www.europeanjumping2011.com/campeonato_intro.aspx