16-12-2011

Dit weekend, Wereldbekerwedstrijd in Londen.

Diegene die echt benieuwd waren, die hebben onze veilingcollectie al gevonden. Dat mochten we al aan de reacties, telefoons en mails merken.
Inderdaad, het is momenteel nog zonder video, maar de gegevens met foto's kan je nu al vinden bij "Te Koop".

Als we dan even kijken naar de resultaten van de 5-sterrenconcours in Londen, dan zien we dat Pius Schwizer van start gaat met Dundee vd Dwerse Hagen (halfbroer van veilingpaard Vicky DH Z), maar dat ook ZZ-Top van het Schaarbroek (met Kevin Staut), halfbroer van ons veilingpaard Vaconia van het Schaarbroek, de 1.50m proef in Londen sprong.

In onze veilingcollectie zitten verder o.a. de halfbroer van Action Breaker (Sergio Moya), halfbroer van Cella (Mario Deslauriers), halfbroer van Kraque Boom (Kevin Staut), een hengst met dezelfde grootmoeder als Ideal de la Loge, 2 halfbroers van Va-Vite, kleindochter Withney..
We hadden het beloofd, het wordt zeker de moeite waard!

De kans bestaat dat 1 van deze veilingpaarden zelf ooit in Londen (Olympia) geraakt. Als dat gebeurt, krijgt de koper van het paard op de veiling, er achteraf nog een city trip naar Londen bij! Het is bij deze beloofd, het staat zwart op wit.
Wie er dit weekend niet live kan bij zijn in Londen, die kan de resultaten vinden via de link. Onze Belgische vertegenwoordiger in Londen is Ludo Philippaerts.

Patrik gaat vandaag zelf aan de slag in Roosendaal met Uletta en Euphony Cadjanine Z. Voor neef Jeroen De Winter staat er zondag de Z-indoor LRV op het programma. Deze eerste provinciale selectiewedstrijd wordt gehouden in Lille. Van onze stal neemt Jeroen de merrie Coco Channel mee.
http://eventcontent.hippoonline.de/644/644zeitplanDEU.htm