07-04-2012

Marc Bettinger wint 1.45m CSN Groentenjumping, Cadjanine 10e in GP GCT !

Dag 2 van de Groentenjumping zit er op. Tevreden gezichten bij de nationale ruiters. Ze hebben morgen een dagje rust, en zullen terug present zijn op maandag. Tevreden gezichten bij de ponyruiters. Hun buit is binnen, waaronder de tickets voor Bobbejaanland.

Winst in de ponyrubrieken waren er voor Max Sebrechts (70 cm), Jules Wauters (1.10m),
Ereplaatsen waren er ook voor neef Jorich Spits (Galinka), neef Jorgen De Winter (Bolero), nichtje Mieke Ceuterick (Xander) en zoontjes Marnick Spits (Knockbrack Browny en Sunny), en Thibeau Spits (Spirit, Simba en Saartje).

Van de nationale proeven kan u de uitslagen via de bijlage vinden. In de hoofdrubriek van de dag, de 1.45m proef, was Marc Bettinger een fractie sneller dan Wereldkampioen Philippe Lejeune, en Yves Vanderhasselt. Onze eigenste Lady Mc Beth deed het foutloos, maar niet snel genoeg.

Wie vandaag ook niet snel genoeg was, dat was onze Cadjanine.. We zijn wel heel erg fier, en een bijzonder knappe prestatie wat ze met Gregory Wathelet heeft gepresteerd in het verre Doha. Over de 2 manches in de 450.000 euro Grand Prix, was er enkel die ene tijdfout die haar van de barrage weerhield. 7 combinaties kwamen terug voor de barrage, met winst voor Edwina Alexander en Itot du Chateau. Een verdienstelijke 10e plaats voor het nieuwe duo: Euphony Cadjanine en Gregory. Op zondagavond zou er een samenvatting komen op Eurosport.

Wij maken ons ondertussen op voor de zondag - familiedag op Groentenjumping. Op beide terreinen starten we om 9.30u. We wensen iedereen een fijn Paasfeest.
http://eventcontent.hippoonline.de/669/669zeitplanDEU.htm

Bron bericht: gj