16-04-2022

Greenfield Diamond League

🎙 "Wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen"? 🤔
😇 Toegegeven, deze ontleenden we van Paul Jambers 😉
📸 Vandaag kregen we (dankjewel Anouk!) niet alleen de organisatoren, maar ook sponsor Greenfield Selection samen op de foto, dankzij dewelke 5️⃣ nationale GOLD🏆wedstrijden een upgrade kregen... de “Greenfield💎Diamond League”.
Op deze wedstrijden wordt de topsport extra in de verf gezet door een rijkelijk gevulde prijzenpot. Zo is er op deze wedstrijden een GP 1m45 met een prijzenpot van 20.000 euro 💶
Ook in de kleine GP op vrijdagavond is er 7.500 euro voorzien.
🙏🏼 Dit project komt tot stand met de steun van Greenfield Selection , die bekend staan als “de fijnste selectie voor paard en ruiter” met dekens, zadeldoeken, kledij en zo veel meer.
🔝 Uiteraard doen ook de vijf organisatoren een extra duit in het zakje om samen met Paardensport Vlaanderen vzw de nationale wedstrijden naar een nog hoger niveau te tillen.
Noteer de data in je agenda want deze vijf organisatoren zorgen ook voor een speciaal omkaderend programma zodat we terug kunnen keren naar een nieuwer normaal, waar sport, sfeer en gezelligheid centraal staan en dit op een makkelijk toegankelijke wijze voor de ruiters op nationaal topniveau.
▪️ Masters of Hippique Immo – Ternat (25 tot 27 maart) ✅
👉🏼 🍀Groentenjumping – Sint Katelijne Waver (14 tot 18 april)
▪️ Prova Hof – Zoutleeuw (1 tot 3 juli)
▪️ JV Horses – Wuustwezel (15 tot17 juli)
▪️ Woutershof – Kuringen (26 tot 28 augustus)