10-12-2021

Oefendagen op 18-19 en 22 december!

 Door de corona-maatregelen kunnen we geen "Jump In Style for life" wedstrijden organiseren.   Daar kwam altijd wel wat volk op af, fijn om er op terug te blikken, en dat gaan we zeker in de toekomst nog wel doen.

Maar nu moeten we vooral  op een goede manier bezig blijven.  We willen zelf trainen met onze eigen paarden/pony's, en terwijl stellen we onze piste ook open voor ruiters van buitenaf.
Wil je graag deelnemen, dan mag je jouw inschrijving bezorgen per mail.

Op zaterdag 18 december springen de paarden vanaf 14u, proeven 95cm, 1.05m, 1.15m en 1.25m.
Op zondagochtend 19 december springen de pony's vanaf 9u;  proeven balkjes op de grond, 30cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm,  90cm en 1m.
Woensdagnamiddag 22 december voorzien we de piste voor de jonge paarden, op de hoogtes 85cm , 95cm, 1.05m

De proeven worden gereden volgens een clear round.  Bij problemen, mag het parcours verder gereden worden, maar dan mag je maximaal het dubbel van de toegestane tijd in de piste verblijven.   Evt met hulp van derden, om er toch iets uit te leren.
De kostprijs bedraagt 10 euro per omloop.  Wil je 2x na elkaar,  dan voorzien we dat op de startlijst, met een combinatie er tussen.   
Ook dat kan je op voorhand even laten weten.  


Wil je inschrijven, doe dit dan telkens minstens 4 dagen op voorhand per mail op kristel@groep-ceulemans.be.

De startlijsten en richt-uren komen dan via de bijlage aan dit nieuwsbericht er de dag op voorhand bij.

Maak er een fijn eindejaar van, hou het gezond en veilig!
We moeten ook de corona-maatregelen respecteren.  De ruiters mogen komen met hun begeleider.  Ons geliefd publiek, die zien we hopelijk met de Groentenjumping rond Pasen!  Wordt vervolgd...


Documenten
startlijst zondag
startlijst zaterdag