20-09-2019

Stal Ceulemans maakt zich klaar voor BHT in november. On-line veilingen van toffe pony's/paarden.

 Het zijn spannende en boeiende tijden op Stal Ceulemans.   Niettegenstaande het al een hele tijd stil is geweest op deze website, is er achter de schermen al erg hard gewerkt geweest.

Bijna zijn we klaar om het aan jullie te tonen!   De stallen waren aan vernieuwing toe, en dat loopt nu in de eindfase.  De paarden en pony's zullen in de beste omstandigheden kunnen vertoeven.

Om onze sport betaalbaar te houden, moeten we regelmatig ook talent of gewoon brave recreatiepaarden/-pony's verkopen.   
Aan de binnenpiste zijn we bezig met onze bureau/onthaalruimte en sanitaire blok.    Daar is nog wel wat werk aan....   

Het zou zeker moeten klaar zijn tegen de presentatiedagen van Belgian Horse Trading, waar we ook enkele paarden zullen te koop aanbieden.

BHT is momenteel bezig met de selecties, als je zelf nog een paard te koop hebt, kan je meer info vinden op www.belgianhorsetrading.com.

 In ieder geval zullen de geselecteerde paarden telkens getoond worden aan het publiek, een dag vooraleer de veiling on-line afsluit.

De informatie, video's, vet checks,.. van deze paarden en de timing van de veilingen zal omstreeks 20 oktober op www.belgianhorsetrading.com vrij gegeven worden.    Plan alvast in jouw agenda in, om vrij te houden op maandag 4 november,   tussen 17u en 20u. 

We willen onze vaste klanten van harte bedanken voor de steun die we de vorige jaren hebben gehad, en we hopen dat we nog lang op jullie mogen rekenen!      Van harte welkom!