29-07-2015

Sweet 16.. Marnick Spits, ook klaar voor CSI*** Lier!

Alle kinderen hebben hun eigen talenten, aan de ouders om dat mee te ondersteunen en zo goed mogelijk te laten ontplooien.   Onze zoon Marnick Spits heeft al mooie successen achter de rug op sportief vlak, maar ook door een operatie aan de arm, is dat even op een laag pitje.  Hij moet het voorzichtig aandoen, maar in tussentijd is hij wel actief bezig.

Hij was als groom al meegeweest met zijn broer Thibeau naar  CSI Knokke, enkele weken geleden ook al met papa Patrik Spits als groom naar CSI*** Kapellen.   Ook vandaag is hij het die de paarden zo goed mogelijk zal verzorgen op de CSI*** in Lier.   Met zo'n 3 kleppers als Verdi, en vooral de hengsten Inonstop en Donckervoort, dwingt dat toch respect af.
Vandaag zetten we heel graag Marnick op de voorgrond, want hij wordt vandaag 16.

We wensen je nog heel veel plezier en succes met alles wat je doet!  Bedankt voor je inzet!!
Zoals Joe Clee het vorige week nog zei;  "I have seen Marnick working in Kapellen,  he did a good job,  you can be proud of him. "  En dat zijn we ook!    Er blijft uiteraard nog heel wat te leren, maar daar zijn ze jong voor.   Dit weekend supporteren we dus niet alleen voor de ruiter en de paarden, maar vooral voor de groom! 


Het wordt vast de moeite voor een bezoek in het Azelhof , de resultaten zijn te vinden via deze link.