22-03-2014

Tweede kijkdag op zondag 23 maart, programma in bijlage. Voorstelling start om 10u !

De eerste kijkdag op woensdag 19 maart is goed verlopen.    De paarden hebben zich goed getoonde,het loonde zeker de moeite om de aandacht er bij te houden van het begin tot het einde.   Een pluim aan al onze medewerkers die de voorstelling in goede banen hebben geleid.     

Tijdens de voorstelling is ons boegbeeld Withney vd Dwerse Hagen een rode draad bij de gepresenteerde paarden;  halfbroer Ikarius DH,   zoon Grenoble Dwerse Hagen, halfzus Vinca Major,   nichtje Freestyle, kleindochter Victoria, kleinzoon Valuno.     We hopen van harte dat zij en onze andere paarden een goede nieuwe thuis mogen vinden.

Morgen gaan we ze allemaal nog eens voorstellen, en wij zullen er vroeg aan mogen beginnen.  Vandaag gaat onze aandacht nog uit naar de hengsten in Moorsele, waar de jury straks zal aanduiden welke nieuwe hengsten aanvaard zullen worden in het BWP of het BRP stamboek.      's Avonds vindt de finale van de hengstencompetitie nog plaats in Moorsele, waar Patrik aantreedt met Jericho (Vertigo x Clinton) bij de 5-jarigen en met Donckervoort bij de 6-jarigen.

Het buitenseizoen in België heeft zich in gang getrokken, met de Gold League in Loenhout.    Christophe David helpt ons hier mee de paarden voor te stellen, maar moet op tijd in Loenhout kunnen geraken om ginds de Grote Prijs te rijden.
Daarom hebben we een tijdschema opgemaakt, dat we zo strikt mogelijk proberen aan te houden. 

9.30u: Welkom
10u: start voorstelling aan de hand van de fokmerries
10.15u: vrijspringen deel 1
11.15u: concourspaarden onder het zadel
13.30u: vrijspringen deel 2
14u: presentatie beloften onder het zadel
15u-17u: mogelijkheid voor geïnteresseerde kopers om enkele paarden te proberen onder het zadel (onder begeleiding). 
Hiervoor vragen we om dit aan te vragen bij Kristel Ceulemans (0032-474.898.552), liefst voor 14u, zodat we een planning voor de paarden kunnen maken, die haalbaar is. 

Dierenarts Frederik Dewulf is op 23/3/14 ter beschikking bij ons op stal tussen 10.30u en 11u.  Als er achteraf nog vragen zouden zijn, wordt dit telefonisch of per mail zeker behandeld, en evt de röntgenfoto's doorgestuurd op aanvraag: kristel@groep-ceulemans.be.

We willen iedereen van harte welkom heten.    Ons adres: Hageweg 5, 2860 St-Katelijne-Waver


Documenten
Presentatie paarden 23/3/14
Programma zondag 23/03/2014