07-12-2018

Welkom op de Warmste Woensdag by Groentenjumping op 19 december.

Een jaar is zo voorbij..  Op 20/12/2017 hadden we onze eerste actie tijdens de Warmste Week, met de Jump in Style for Life.

Het ging door bij ons in de rijhal, en we hadden achteraf meer dan 8.000 euro kunnen overhandigen aan de Koning Boudewijnstichting, ten voordele van Kom op tegen Kanker.   In de rijhal zijn we ondertussen gestart met enkele verbeteringswerken, waardoor we dit jaar een alternatieve formule hebben uitgewerkt..  Maar we wilden toch wel opnieuw iets doen..

In het verleden, en ook de voorbije maanden  hebben we  moeten afscheid nemen van  enkele mensen die voor ons en voor de Groentenjumping veel betekend hebben.   Voor hen, maar ook voor heel veel andere mensen die gevochten hebben, of nog steeds vechten tegen die vreselijke ziekte, willen we graag tijd maken, en de krachten bundelen.

We willen een avond organiseren, met een lach en een traan..

Er zijn ook heel fijne momenten geweest op sportief vlak van het afgelopen jaar, waar we heel graag willen bij stil staan.

We zullen een tombola houden om extra geld in het laatje te krijgen.

Het wordt een avond met enkele verrassingen, boeiende interviews, huldigingen,   en een special act! 

En met lekker eten, waar de menu verzorgd wordt door traiteur Groenhuis, ondertussen nauw verbonden met Groentenjumping.

Voor het diner ben je welkom vanaf 18.30u,

Staat op de menu:

 

Tomatensoep met balletjes,  Witloofroomsoep, Vol au vent met koekje, Varkenshaasje met vleessaus

Frietjes en dennenappeltjes, ovengroenten

 

Vanaf 20.30u wordt alles in gereedheid gebracht voor het dessertenbuffet vanaf 21u.

Heerlijke desserten worden  voorzien door de leden/medewerkers/sympathisanten van Groentenjumping.

We vragen om te reserveren voor het diner incl dessertenbuffet, en dit ten laatste op 16/12/18.  We weten niet hoe we het moeten inschatten, maar de eerste 250 personen kunnen we daarvoor graag noteren.

Voor volwassenen kost dit 25 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen 15 euro.  Dranken zijn niet inbegrepen. 

Kom je binnen na 20.30u, dan vragen we 10 euro inkom voor volwassenen, 5 euro voor kinderen tot 12 jaar.   Je kan dan nog mee aanschuiven aan het dessertenbuffet.

Je kan de inschrijving zelf in orde brengen via:  https://www.eventbrite.be/e/tickets-de-warmste-woensdag-by-groentenjumping-stal-ceulemans-32916142067?fbclid=IwAR38GCYXZULqt-J06w0A1vGi7_fV0blAWPXg-_5FPQsyvLE66bs27ab56RI

Is het systeem te ingewikkeld, mag je ook jouw reservatie mailen op kristel@groep-ceulemans.be .

Maar graag ten laatste op 16/12/18, daarna zouden we alles graag in orde zetten.

Kom je langs na 21u, dan is inschrijving handig, maar  op voorhand niet nodig.   We hopen dat we binnen voldoende plaats hebben.. en dat we er samen een warme avond van mogen maken.

 

Van harte welkom om de Warmste Woensdag by Groentenjumping, op 19 december, in de Parochiezaal, Markt 28, 2860 St-Katelijne-Waver. 

Rond 23.45u willen we de vermoedelijke opbrengst kenbaar maken.  Suggesties ,extra helpers, tombolaprijzen, hulp bij de desserts..   blijven nog steeds welkom!. Benieuwd!