26-09-2018

Zaterdag 29 september Open Lesdagen; welkom tussen 10u en 12u.

Deze zondag 30 september is het nationaal ponytornooi LRV.    Heel wat selecties zijn er aan vooraf gegaan, en het zal in Merksplas vast een hoogdag worden!

Heel wat kinderen van onze VLP Club Groentenjumping zullen er zondag van start gaan, een beloning voor hun inzet van de laatste jaren.
LRV geeft dikwijls de kinderen goesting om op wedstrijd te gaan.  Heel wat ponyspelen, neven-activiteiten, lage parcoursen, dressuur, groepsdressuur, ook mooie sport, alles op 1 dag.

Dat is voor kinderen die al een pony hebben, maar wat voor kinderen die nog geen pony hebben en eens kennis willen maken met de paardensport.

In samenspraak met de Gemeente van St Katelijne Waver hebben we nu zaterdag onze Open Les dagen.  In de voormiddag tussen 10u en 12u is iedereen welkom, om kennis te maken met de pony's van dichtbij.  Afhankelijk van het niveau van de kinderen, kan je ter plaatse ook even op de pony's zitten, deelnemen aan ponygames, mee helpen verzorgen...

Voor kinderen die de voorbije zomer bij ons ponykampen hebben gevolgd, zou het een fijn weerzien met elkaar kunnen zijn, en misschien kunnen ze even kijken in de verloren voorwerpen...    De ideale moment, om terug wat gerief bij de juiste eigenaar te krijgen..

In de namiddag tussen 13u en 15u zijn het onze G kinderen en G ruiters die we verwelkomen, dit allemaal in de Leliestraat 37, te St Katelijne Waver.

Voor de G werking zijn de inschrijvingen genoteerd via de sportdienst van St Katelijne Waver.

Heb je nog extra vragen, kan je altijd contact opnemen met kristel@groep-ceulemans.be.

Onze eigen ruiters zijn ook op deze manier begonnen, en heel fijn te zien hoe ze blijven werken om zichzelf te verbeteren in de sport.  

In de grote piste in de Hageweg, zullen onze eigen ruiters aan het trainen zijn, en mag je gerust ook even naar de trainingen gaan kijken.  Daar zullen alvast Lauranne , Catherine en Marnick Spits trainen voor hun  volgende wedstrijden.

Patrik en Thibeau Spits starten morgen op CSI** Waregem, en moeten we daardoor zaterdag wel excuseren.. Hopen op goede resultaten daar, het zou een prachtige wedstrijd zijn.