12-09-2018

Dankbare terugblik op On-Line verkoop.. 47 paarden/pony's zullen vertrekken...

De laatste weken waren bijzonder druk, maar wat hebben we fijne mensen leren kennen!

Het geeft  ons dan ook veel vertrouwen, dat de paarden en pony's goed terecht komen.

We willen ons team van harte bedanken voor de extra inspanningen van de afgelopen weken.  Nu nog er even mee voor zorgen dat alle paarden en pony's in de loop van de volgende dagen en weken goed kunnen vertrekken.  

Zo'n on-line veiling is ook voor ons bijzonder stresserend, en dan kunnen we vandaag het even laten bezinken.  Ondertussen hebben we ook enkele cijfers meegekregen van het veilinghuis Troostwijk:
De kavels in dit geval zijn onze paarden en pony's, waar we ondertussen meer en meer info over krijgen van de kopers, dat ze super terecht komen. Op de foto zien we Ga-Vite, zij zal vertrekken naar Roemenië.


Hier even sommige cijfers: Op de 85 kavels in deze online verkoping werden 2.163 biedingen uitgebracht door 136 internationale bieders. De kavels werden door 253 potentiële bieders gevolgd. De 34 kopers komen uit België, en zijn daarnaast afkomstig uit Nederland, Hongarije, Noorwegen, Polen, Roemenië en Verenigd Koninkrijk.Het lot heeft beslist dat er sommige paarden/pony's niet meteen zullen vertrekken.  We hebben een contract met Troostwijk, dat we ze ook niet meteen aan iemand anders zullen verkopen.  We  hebben de voorbije weken veel aandacht gegeven aan de handel, nu maken we graag tijd voor sport!  Met dank om te respecteren, en niet meteen te bellen om de resterende paarden te kunnen kopen aan evt andere voorwaarden.. Iedereen heeft gisteren voldoende kans gekregen om zijn of haar aankoop te doen...

Het zal nu al niet gemakkelijk zijn om de volgende paarden en pony's te zien vertrekken:
Vittangi, Viera Houston, Ga-Vite, Cloonflower Mermus, Marianne, Vincenza, Apollo, Master de Vauxelles,  Daytona DH Z, Daikiri DH Z,  Dee-Jay DH Z, Va-Dodge DH Z, Nassau Dwerse Hagen, Nevada Dwerse Hagen, New Look Dwerse Hagen, Never Ending Story Dwerse Hagen, Irona, Mouchou den Tip, Buckland Evita, April Grey, Induna, Speedy, Quim, Risque Tout, Darco, Eye Toy, Romio, Qwinten, Greetje, Richters Voske, Martijn, Riviera Optima, Longlife, Quicky, Sterre, Hollister, Oxford, Desire to Inspire, Vitesse, Dexter V, Domingo V, Denver V, Don V, Don Duco V, Dallas V, Der BAck up V, Doubleganger V.

Lancelot Dwerse Hagen zit niet bij in het lijstje, hij vertrekt ook maar een beetje...  Er zijn afspraken gemaakt dat hij voortaan onder het zadel komt van Marthe Van Gorp!  We zullen ze graag aan het werk zien.
We wensen alle kopers van harte te bedanken voor het vertrouwen, en veel succes!!!